Catalog Faberlic decembrie 2019

Catalog Faberlic decembrie 2018. Un catalog Faberlic valabil pentru comenzi în perioada 26 noiembrie – 9 decembrie 2018. Este catalogul pentru Campania 17 Faberlic pe anul 2018. Este cea mai scurtă campanie, cu o perioadă de doar două săptămâni. O perioadă scurta dar două săptămâni cu o ofertă unică pentru cadourile de Crăciun şi Moş Niculae. Profitaţi de acest catalog nou Faberlic pentru a face cumpărăturile necesare pentru sărbptorile de iarnă. Vă asiguraţi astfel că veţi pune sub brad cadouri ce conţin produse de calitate ce vor oferi bucurii celor dragi. Broşura este una cu peste 320 de pagini. Iar oferta include alături de cosmetice şi accesorii şi foarte multe articole vestimentare.

Consultaţi cea mai recentă broşură Faberlic chiar pe această pagină. Catalogul curent Faberlic în format online este identic cu cel tipărit. În permanenţă pe acest website veţi putea consulta atât broşura în vigoare cât şi catalogul viitor.

Catalog Faberlic decembrie 2018

Catalog Faberlic decembrie 2018: o broşură cu peste 320 de pagini. O ofertă bogată ce conţine o serie de produse noi dar şi articole la preţuri promoţionale. Puteţi răsfoi acest catalog cosmetice chiar în fereastra de mai sus. Consultaţi broşura în format online pentru a găsi lichidarile de stocuri cu produse la preţuri speciale. Puteţi mări catalogul pe tot ecranul iar pentru a da paginile daţi click pe săgeţile laterale.

Catalog Faberlic decembrie 2018 format video

O broşură modernă, în format video. Puteţi urmări sua mai exact vizualiza oferta într-un clip video. Puteţi astfel găsi fără efort principalele produse, ofertele, promoţiile, lichidările de stocuri. Urmăriţi, puneţi pauză, derulaţi înainte sau înpoi folosind butoanele de clip video. În paginile dedicate broşurii online Faberlic veţi găsi şi formatul pdf al broşurii. Broşura online este absolut identică cu cea tipărită. O puteţi utiliza pentru a consulta ofertele sau pentru a face comenzi din magazinul online. Broşura tipărită o primiţi o singură dată, de la mentor, după activarea contului.

Catalog Faberlic decembrie 2018
  • Catalog Faberlic decembrie 2018
5

Catalog Faberlic decembrie 2018

Un catalog Faberlic valabil pentru comenzi în perioada 26 noiembrie – 9 decembrie 2018. Este catalogul pentru Campania 17 Faberlic pe anul 2018. Este cea mai scurtă campanie, cu o perioadă de doar două săptămâni.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!