Catalog Faberlic Campanie 8 mai-iunie

Catalog Faberlic C8 mai-iunie. Broşura Faberlic C8 valabilă 21 mai – 10 iunie. Oferta Faberlic este actualizată la interval de 3 săptămâni. Este durata unei campanii obişnuite. În catalogul nou Faberlic găsiţi oferte de sezon. Broşura Faberlic C8 are şi o serie de produse noi. Printre acestea regăsiţi costume de baie dar şi îmbrăcăminte pentru plajă. Este un catalog Faberlic ce revine la peste 300 de pagini.

Noul catalog Faberlic C8 aduce şi oferte de sezon. Promoţii sau oferte speciale găsiţi în partea de început şi de final a broşurii. Parfumuri noi, cosmetice noi dar şi promoţii în această broşură nouă. Pe pagina de noutăţi a acestui site găsiţi şi oferta de înlocuire a taxei de livrare cu achiziţia unui produs.


Catalog Faberlic C8 mai-iunie

Catalog Faberlic mai-iunie. O broşură valabilă pentru comenzi în perioada 21 mai – 10 iunie (ora 22.00). Puteţi mări catalogul pe tot ecranul. Pentru a răsfoi paginile daţi click pe săgeţile laterale. Pe pagina dedicată catalogului următor de pe acest website găsiţi şi Broşura Faberlic în format PDF.

Catalog Faberlic C8 video

Catalogul video Faberlic este destinat vizualizării produselor. Puteţi pune pauză sau derula înainte sau înapoi. Pentru o imagine bună delectaţi din opţiunile de redare HD. Puteţi astfel vedea catalogul Faberlic în calitate HD.

Catalog Faberlic C8
  • Catalog Faberlic C8
5

Catalog Faberlic C8

Catalog Faberlic C8 mai-iunie. Broşura Faberlic C8 valabilă 21 mai – 10 iunie. Oferta Faberlic este actualizată la interval de 3 săptămâni. Este durata unei campanii obişnuite.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!