Catalog Campanie 13-septembrie 2018

Catalog Faberlic C13 valabil 3 septembrie – 29 septembrie 2018. Viitoarea broşură Faberlic promite foarte multe modificări pentru acest sistem de vânzări directe unic în Româna. Ca de obicei, pentru a primi un catalog gratuit este necesară înscrierea pe acest website urmată de activarea contului în magazinul online. După activarea contului puteţi lansa şi prima comanandă pentru a beneficia de oferta acestui catalog Faberlic viitor. Comandaţi produse în valoare de minim 119,99 lei, achitaţi comanda în perioada 3 – 23 septembrie 2018. În următoarea campanie faceţi o nouă comandă pentru a prim cadou un parfum Faberlic. Acest cadou trebuie selectat şi pus în coş în pasul doi al comenzii, în pagina de promoţii. Tot din acea pagină a magazinului online puteţi pune în coş un (singur) catalog Faberlic la preţul special de 1,7 lei. Preţul de catalog al parfumului este de 99,89 lei dar îl primiţi cadou (unul din cele trei) dacă urmaţi paşii de mai sus.

Catalog Faberlic c13 septembrie 2018

Catalog Faberlic c13 valabil pentru comenzi în perioada 3 – 23 septembrie 2018. O broşură Faberlic de toamnă cu foarte multe oferte şi promoţii. Puteţi consulta acest catalog cosmetice în fereastra de deasupra. Puteţi mări pe tot ecranul această broşură online. Începând din campania 13 Faberlic aduce o serie de modificări în sistemul de marketing. Vor fi mai multe câştiguri în bani, câştiguri financiare ce vor înlocui câştigurile în produse din acest moment.

Viitorul Catalog Faberlic C13 revine la dimensiunea de 320 de de pagini. O broşură generoasă cu foarte multe produse cosmetice dar şi îmbrăcăminte.

Catalog Faberlic C13 video

Catalogul Faberlic C13 în format video este uşor de urmărit. Este o broşură video de calidate HD. Puteţi pune pauză oricând la această prezentare video a catalogului Faberlic. Puteţi derula înainte sau înapoi. Este broşura completă în formulă uşor de urmărit de pe orice dispozitiv conectat la internet.

Catalog Faberlic C13
  • Catalog Faberlic C13
5

Catalog Faberlic C13

Catalog Faberlic c13 valabil pentru comenzi în perioada 3 – 23 septembrie 2018. O broşură Faberlic de toamnă cu foarte multe oferte şi promoţii.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!