Catalog Faberlic C6: 9 – 29 aprilie 2018

Catalog Faberlic C6 pe 2018. Catalogul Faberlic România pentru campania 6. Catalogul Faberlic C6 este valabil pentru comenzi în perioada 9 – 29 aprilie. Noua broşură Faberlic România vine cu o serie de produse noi. Dar şi lichidări de stocuri în zona de haine. Găsiţi aceste oferte în partea a doua a catalogului dedicată hainelor. În zona produselor noi sunt de asemenea haine. Produse vestimentare dedicate sezonului de vară. Costume de baie într-o formulă modernă la preţuri speciale. Produse cosmetice la preţuri speciale în acest nou catalog cosmetice. Ofertă unică pe piaţa din România.

Faberlic România înscriere

Catalog Faberlic C6 pe acest an în versiune online. Aveţi acest catalog disponibil în fereastra de mai jos. Pentru a avea acces la produsele Faberlic este necesar să vă înscrieţi şi apoi să vă activaţi contul în magazinul online Faberlic România.

Catalog Faberlic C6 aprilie 2018

Oferta de produse Faberlic este unică pe piaţa din România. Puteţi achiziţiona produsele acestei firme prin intermediul magazinului online Faberlic. Pentru comenzile mai mari de 80 de lei aveţi discount de 20%. Produse cosmetice de calitate, la preţuri de producător. Faberlic este o firmă de vânzări directe. Din acest motiv produsele de calitate pot fi cumpărate la un preţ foarte bun. Sunt produse cosmetice realizate chiar în laboratoarele Faberlic de la Moscova.

Catalogul gratuit Faberlic îl primiţi doar după activarea contului prin înregistrare de pe acest site. Primiţi un singur catalog gratuit după înscrierea urmată de activarea contului. Catalogul gratuit Faberlic este trimis de mentorul la care vă înscrieţi. Catalogul nu este oferit de firmă. Este trimis de mentorul Faberlic.

Din cabinetul personal Faberlic puteţi comanda în fiecare campanie un catalog la preţul special de 1,7 lei. În fiecare campanie aveţi această posibilitate de a comanda catalogul următor la 1,7 lei.

Catalog Faberlic video

Catalogul faberlic Video poate fi consultat de pe orice dispozitiv. Este unc atalog similar cu cel online. Dar îl puteţi urmări ca pe un clip video. Paginile de catalog se dau automat. Puteţi pune pauză sau puteţi derula înainte sau înapoi. Catalogul Faberlic online în format video este pus la dispoziţie de canalul youtube Anunturi4all.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!