Catalog Faberlic România C5 martie-aprilie

Catalog Faberlic Romania C5 martie-aprilie. Catalog Faberlic C5 valabil pentru comenzi în perioada 19 martie – 8 aprilie 2018. O broşură Faberlic ce surprinde plăcut prin numeroasele produse noi. Produse noi atât cosmetice dar şi haine în viitorul catalog Faberlic România pentru perioada martie-aprilie. După catalogul de mărţişor, această broşură nouă Faberlic anunţă primăvare. Cu promoţii, oferte dar mai ales cu produse noi. Hainele, foarte multe produse noi în catalog, anunţă perioada de primăvară-vară Faberlic.

Catalogul Faberlic gratuit îl primiţi din partea consultantului la care vă activaţi contul. Broşura gratuită este trimisă exclusiv de consultanţii Faberlic din România pentru clienţii şi consultanţii care îşi activează contul. Consultantul trimite un singur catalog pentru persoana care îşi activează contul în magazinul online Faberlic România. Catalogul gratuit Faberlic nu este oferit gratuit de firmă. Pentru a vă activa contul accesaţi bannerul de mai jos. După înregistrarea Faberlic activaţi-vă contul pentru a primi broşura gratuită.

Faberlic România înscriere


Catalog Faberlic România C5

Catalogul Faberlic pentru campania 5 este valabil pentru comenzi strict pentru perioada de valabilitate. Mai exact promoţiile şi preţurile din acest catalog sunt valabile strict în perioada 19 martie – 8 aprilie 2018. Produsele din catalog se pot găsi în magazinul online Faberlic şi înainte dar şi după campania 5. Dar preţurile din catalog sunt valabile pentru comenzi doar în perioada amintită. Un catalog Faberlic generos, bogat în produse. Cele 340 de pagini clasează broşura Faberlic în topul cataloagelor de cosmetice din România. Catalog Faberlic C5 pentru campania martie-aprilie.

Pentru a consulta paginile de catalog daţi click pe săgeţile laterale. Catalogul Faberlic online se poate mări pe tot ecranul. Catalogul online este identic cu broşura tipărită. Avantajul este că puteţi consulta acest catalog oriunde, oricând. Îl puteţi trimite prietenelor distribuind linkul acestui articol.

Catalog Faberlic C5 video

Un catalog Faberlic C5 video cu totul excepţional. O rezluţie mult mai bună decât cele precedente publicate de canalul Youtube Anunturi4all. Şi, cu siguranţă, cel mai bun catalog Faberlic video din întregul online. Catalogul video Faberlic completează formatul online de prezentare pentru campăania 5. Pentru a primi permanent informaţii despre noul catalog video Faberlic abonaţi-vă la Canalul Youtube Anunturi4all.

5 Comments
 1. Reply
  Burduja Valerica martie 23, 2018 at 5:59 am

  Bună. Îmi puteți trimite doua cataloguri : C5 și C6?

  • Reply
   Faberlic martie 23, 2018 at 1:53 pm

   Catalogul se trimite doar persoanelor care isi activeaza contul. Un catalog gratuit primit doar dupa activarea contului in reteaua noastra. Catalogul nu este oferit gratuit de Faberlic. Catalogul este cumparat, timbrat, expediat de mentorul la care v-ati inscris. In fiecare comanda puteti pune in cos un catalog la pretul special de 1,7 lei. Acest catalog se pune in comanda din pasul doi, din pagina dedicata ofertelor si promotiilor. Catalogul gratuit nu este obligatia firmei, nu este obligatia mentorului. Se trimite exclusiv pe cheltuiala mentorului daca acesta este lider de retea si doreste pe banii sai sa trimita o brosura prin posta. Un catalog costa 3,5 lei la care se adauga timbrele, plicul si efortul de a pune catalogul la posta.

 2. Reply
  Diaconescu maria aprilie 12, 2018 at 5:23 pm

  Buna vreau si eu un catalog …pt a strange cat mai multe comenzi.

  • Reply
   Faberlic aprilie 13, 2018 at 11:21 am

   Daca sunteti deja inscrisa, in comanda pe care o faceti veti primi un catallog Faberlic in limba romana la pretul special de 1,7 lei.

  • Reply
   Faberlic aprilie 13, 2018 at 11:20 am

   Catalogul gratuit este oferit doar dupa activarea contului prin site-ul nostru. Un singur catalog cumparat si trimis prin posta de mentorul la care va inscrieti prin acest website. Puteti consulta catalogul online in curs dar si cel viitor pe acest website in varianta online, pdf dar si video.

Adăugaţi comentariu

*