Faberlic România catalog C19 decembrie

Catalog Faberlic ultim pe anul 2017. Un catalog cosmetice de final de an. Faberlic Catalog în limba română luna decembrie 2017. Catalog Faberlic valabil pentru comenzi în campania 19: 11 decembrie – 31 decembrie 2017. O campanie dedicată promoţiilor dar şi seturilor de produse la preţuri speciale. Un parfum nou în două versiuni pentru ea şi pentru el, oferte speciale şi reduceri unice. Este catalogul Faberlic de sfârşit de an cu cele mai multe reduceri.

Puteţi cumpăra produsele Faberlic şi din România. După înscriere Faberlic şi după activarea contului veţi putea cumpăra produsele cu un discount de 20%. De reducere beneficiază toate comenzile de minim 80 de lei (preţ catalog). Pentru înscriere Faberlic daţi click pe bannerul de mai jos.

Faberlic ROmania inscriere

Faberlic Catalog decembrie 2017

Catalogul Faberlic pentru luna decembrie, valabil pentru comenzi începând cu data de 11. Consultaţi acest catalog cosmetice în fereastra de mai jos. Pentru a răsfoi paginile daţi click pe săgeţile laterale. Puteţi mări catalogul pe tot ecranul. Acest catalog în versiune online poate fi consultat şi de pe telefoanele mobile şi tablete. O ofertă unică de la Faberlic pentru luna decembrie 2017.

Faberlic parfum Valentin Yudashkin

Un parfum unic creat special pentru Faberlic de Valentin Yudashkin. Un parfum creat in stilul unui creator de modă. Găsiți acest parfum special in doua variante la pagina 81 in catalog Faberlic C19. Un parfum delicat, senzual accesibil acum si in Romania prin comanda Faberlic.

După înscriere Faberlic şi apoi după activarea contului veţi prim un catalog gratuit. Catalogul Faberlic vă este trimis de mentorul dv. în reţeaua căruia vă înscrieţi. Catalogul cosmetice nu este trimis de firma Faberlic ci de mentorul în a cărui reţea vă înregistraţi. Dacă vă înscrieţi de pe acest site veţi primi catalogul după ce vă activaţi contul Faberlic cu datele pe care le veţi primi prin SMS şi e-mail.

Faberlic catalog decembrie
 • Faberlic catalog C19
5

Catalog Faberlic decembrie

Faberlic catalog nou luna decembrie. Un catalog Faberlic valabil pe perioada campaniei C19: 11 – 31 decembrie. Catalog Faberlic online pentru campania 19, ultima campanie pe 2017.

2 Comments
 1. Reply
  Alexandru Mihaela decembrie 12, 2017 at 4:59 pm

  Cum fac rost de un catalog din luna ianuarie?

  • Reply
   Faberlic decembrie 12, 2017 at 6:08 pm

   Aveti catalogul Faberlic C1 pe 2018 pe acest site pe pagina CATALOG URMATOR. Catalogul este in 4 versiuni ce pot fi consultate de pe orice dispozitiv, inclusiv catalogul Faberlic in format PDF.

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!