Faberlic România: catalog C18 noiembrie-decembrie

Noul Catalog Faberlic România este valabil pentru comenzi doar pe perioada campaniei 18. La fel, promoţiile Faberlic din Catalogul C18 sunt valabile strict pe perioada campaniei. Până intră în vigoare catalogul următorul Faberlic în limba română sunt valabile promoţiile, cadourile şi seturile speciale de produse din broşura C17. Viitorul catalog Faberlic este la fel de încărcat cu oferte şi promoţii ca actuala broşură. Sunt reduceri speciale la foarte multe produse pentru perioada Sarbătorilor de iarnă. La toate aceste oferte nu uitaţi că beneficiaţi de reducere de 20% pentru toate comenzile făcute din contul personal mai mari de 80 lei.

Pe lângă ofertele de catalog nu uitaţi de programul Faberlic Club. Prin acest program în schimbul comenzilor achitate primiţi bnusuri în portofelul virtual din cabinetul personal. Aceste puncte bonus le primiţi în portofelul electronic şi în următoarea comandă le puteţi utiliza pentru a cumpăra în schimbul lor produse aflate în oferta clubului Faberlic.

Faberlic Romania Cont

Catalog Faberlic C18

Catalogul Faberlic pentru campania 18 este valabil pentru comenzi în perioada 27 noiembrie – 10 decembrie. Sunt disponibile în acest catalog seturi de cadou pentru bărbaţi şi femei. În catalogul viitor Faberlic găsiţi aceste seturi cadou la paginile 43-51. Broşura Faberlic în format online o puteţi consulta mai jos. Pentru a mări catalogul virtual pe tot ecranul daţi click pe pătratul din dreapta jos. Pentru a răsfoi paginile catalogului online Faberlic daţi click pe săgeţile laterale.

Catalogul Faberlic în limba română este publicat la interval de trei săptămâni. Excepţie fac campaniile de două săptămâni când catalogul este valabil doar două săptămâni. Pe acest website veţi găsi în permanenţă atât catalogul Faberlic în curs cât şi pe cel viitor. Ofertele din catalogul Faberlic sunt disponibile doar în perioada de valabilitate a broşurii. Produsele din catalog se pot regăsi în magazinul online www.faberlic.com dar promoţiile sunt valabile doar pe perioada de valabilitate a catalogului Faberlic. Catalogul Faberlic în limba română este disponibil şi în format video pe acest website în paginile special dedicate.

Faberlic Catalog C18
  • Catalog Faberlic C18
5

Faberlic Catalog C18

Catalogul Faberlic C18 este valabil pentru comenzi în perioada 27 noiembrie – 10 decembrie. Catalogul online Faberlic îl puteţi consulta pe această pagină. Un catalog Faberlic virtual identic cu catalogul tipărit pe care îl puteţi răsfoi pagină cu pagină.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!