Faberlic România Catalog C17 noiembrie

Noul catalog Faberlic în limba română. Catalog Faberlic România valabil 6 noiembrie – 26 noiembrie. Faberlic publică un catalog pentru fiecare campanie. Viitorul catalog Faberlic este dominat de reduceri şi de produse pentru sezonul rece. Sunt rpezentate trei colecţii de produse dedicate. Cosmeticele de îngrijire pentru vreme rece, gama de cosmetice pentru bărbaţi sunt promovate în acest nou catalog Faberlic. Broşura gratuită Faberlic o primiţi o singură dată după înregistrare şi apoi activarea contului.

Reduceri pentru genţi de până la 45%, seturi de cadouri pentru sărbătorile de iarnă dar şi produsele noi sunt principalele repere ale catalogului Faberlic C17.

Înscriere Faberlic România

Pentru înscriere Faberlic în România daţi click pe bannerul de mai jos. După ce veţi completa formularul de înregistrare veţi primi în maxim 12 ore două mesaje pe telefonul mobil. Primul SMS conţine datele de acces în magazinul Faberlic online. Al doilea SMS conţine codul necesar pentru activarea contului Faberlic. După ce vă logaţi prima dată în magazinul Faberlic o să apară o fereastră unde introduceţi codul de activare primit în al doilea mesaj. Înscrierea Faberlic este gratuită. Dar dacă nu vă activaţi contul nu veţi primi acasă catalogul gratuit Faberlic.

Faberlic Romania Cont

Catalog Faberlic C17

Catalogul Faberlic C17 este valabil pentru comenzi în perioada 6 noiembrie – 26 noiembrie. Faberlic Romania catalogul online poate fi consultat în fereastra de mai jos. Catalogul Faberlic online este identic cu broşura tipărită. Daţi click pe săgeţile laterale pentru a răsfoi catalogul Faberlic C17.

Broşura video Faberlic C17

Un catalog Faberlic în versiune video. Puteţi urmări catalogul virtual ca pe un clip video. Apăsaţi butonul de play pentru a viziona catalogul.

Catalogul Faberlic este publicat la interval de 3 săptămâni cu excepţia campaniilor de două săptămâni. Fiecare campanie a firmei cu sediul la Moscova are un catalog Faberlic dedicat. În acest articol aveţi în versiunea online Catalogul Faberlic C17.

Faberlic Catalog C17
  • Faberlic Catalog C17
5

Faberlic Catalog C17

Catalogul următor Faberlic în limba română. Un catalog Faberlic pentru Campania 17. Faberlic România catalogul pentru luna noiembrie.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!