Faberlic Romania Catalog C14 septembrie-octombrie

Catalog Faberlic Romania C14. Faberlic catalogul in limba romana pentru campania 14. Un catalog Faberlic Romania valabil in perioada 18 septembrie – 1 octombrie. Urmatorul catalog Faberlic in limba romana marcheaza cei 20 de ani de la infiintarea firmei moscovite. Un catalog Faberlic in limba romana la cei 20 de ani de existenta pentru laboratoarele si pentru firma Faberlic. Catalogul Faberlic Romania il puteti consulta chiar in acest articol.

Ca de fiecare data cele mai complete informatii despre Faberlic Romania le gasiti pe acest website. Un website indendent ce apartine unui senior leader Faberlic in Romania. Un website despre si pentru Faberlic totalmente in limba romana.

Catalog Faberlic C14 online

Mai jos aveti catalogul Faberlic pentru perioada 18 septmebrie – 1 octombrie. Un catalog Faberlic in limba romana in format online pe care il puteti consulta de pe orice dispozitiv conectat la internet. Puteti mari catalogul Faberlic online pe tot ecranul. Pentru a da paginile utilizati sagetile de pe laterale. Astfel veti putea rasfoi catalogul online Faberlic Romania.

Catalog Faberlic Romania video

Un catalog Faberlic in format video. Catalogul urmator Faberlic Romania in format video il puteti consulta atat de pe telefonul mobil, de pe tableta, de pe laptop cat si de pe calculator.

Mesaj Alexei Nechaev

Managerul general Faberlic (CEO), a transmis un mesaj tuturor coordonatorilor si clientilor Faberlic. Un mesaj pe care il redam in acest articol. Mesajul este adresat in limba romana si il puteti regasi si in urmatorul catalog Faberlic. Un mesaj inspirat care marcheaza cei 20 de ani de existante pentru firma Faberlic:

Faberlic la 20 de ani

„Noi transformăm în realitate lucruri, pe care alții le consideră imposibile. Cu 20 de ani în urmă, când companiile cosmetice cheltuiau milioane de dolari, pentru ca să găsească cuvintele necesare care să explice prin ce cremele lor se deosebesc de sutele de creme de acel fel, Faberlic a creat ceea ce încă nu exista. Noi am creat produse cosmetice unice cu oxigen, având drept bază fundamentală cercetările științifice rusesti. Și aceste produse cosmetice au devenit populare datorită femeilor, care le-au îndrăgit și și-au luat responsabilitatea de a le prezenta milioanelor de prietene.

Ne-ați susținut chiar și atunci când echipa Faberlic a decis să creeze ceva nou: să dăruiască femeilor Modă. Am decis să redăm articole care sunt purtate în casele oamenilor bogați și cunoscuți. Ni s-a spus că e imposibil să propunem cumpărătorilor, la fiecare 3 săptămâni, cele mai stilate articole, concepute de creatori celebri. Dar milioanele de femei deștepte, frumoase și impresionabile au testat articolele Faberlic și, din nou, concepțiile manualelor de marketing s-au învechit.

Mesajul meu are un final simplu: când iubești, știi că jumătatea ta merită tot ce e mai bun!”

Faberlic implineste 20 de ani de existenta. O firma ce a investit foarte mult in cecetarea porduselor cosmetice si de curatenie. O firma ce s-a impus pe piata internationala. Faberlic Romania face parte din corporatia Faberlic ce are sediul la Moscova si reprezentante in 40 de tari dintre care cele mai multe sunt de pe continentul european.

Catalog C14
  • Faberlic Catalog C14
5

Faberlic Romania C14

Catalog Faberlic Romania in versiune online. Faberlic Catalog in limba romana. Faberlic ROmania Catalog Campanie 14 septembrie-octombrie. Urmatorul catalog Faberlic in limba romana. Catalogul aniversar Faberlic 20 de ani.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!