Catalog Faberlic C14 septembrie-octombrie

Catalog Faberlic C14 24 septembrie – 14 octombrie 2018 în format online. După introducerea sistemului cashback Faberlic acesta este primul catalog cu oferte substanţiale. Firma revine pentru România cu o broşură consistentă cu o broşură cu peste 320 de pagini. O ofertă ce prezintă atât celebrele produse cosmetice dar aduce şi produse din gama hainelor şi de încălţăminte. 324 de pagini cu oferte şi promoţii. Totul, sau aproape toate produsele sunt la reducere în această broşură viitoare Faberlic. Dacă sunteţi client nou este bine să ştiţi că pentru toate produsele cosmetice pe care le cumpăraţi primiţi o recompensă cashback. Fiecare ban cheltuit pe produse cosmetice va avea o recompensă, după achitarea comenzii, pentru a face noi cumpărături din magazinul online.

Inregistrare Faberlic Roania

Catalog Faberlic septembrie-octombrie

Catalog Faberlic septembrie-octombrie valabil pentru comenzi în perioada 24 septembrie – 14 octombrie 2018. O broşură cu produse cosmetice, haine şi încălţăminte pe care o puteţi consulta chiar pe această pagină. Este un catalog cosmetice viitor pentru acastă firmă cu produsele ce se află laoferte speciale pe perioada campaniei 14 pe 2018. Cela mai nou catalog Faberlic îl puteţi consulta în formulă online chiar în fereastra de mai jos. Ofertele acestei broşuri sunt valabile ca preţ şi oferte doar pe perioada campaniei 14.

Catalog Faberlic septembrie-octombrie video

Aşa cum v-am obişuit, pe www.faberlicromania.com prezentăm şi catalogul cu produse în versiune video. O broşură pe care o puteţi consulta cu uşurinţă oriunde v-aţi afla. Urmăriţi clipul video cu catalogul Faberlic septembrie-octombrie şi aflaţi tot ce este important ca ofertă şi, mai ales, ca promoţii de campanie.

Cashback Faberlic România

Programul Cashback Faberlic România este aplicat din data de 3 septembrie 2018. Este un sistem ce asigură recompense financiare în sistem cahback pentru orice comandă de produse de minim 80 de lei. Cu alte cuvinte, chiar dacă vă aflaţi la prima comandă, dacă veţi cumpăra produse de minim 80 de lei veţi primi „bani înapoi”. Acest cash back îl veţi regăsi în cabinetul personal imediat ce achitaţi comanda. Banii primiţi înapoi în cont pot fi utilizaţi imediat pentru a reduce din valoarea unei noi comenzi.

Catalog Faberlic PDF

Catalog Faberlic PDF pentru campania 14. Este probabil cea mai importantă campanie după introducerea noului sistem cashback Faberlic România. Broşura în format pdf pentru campania 14 o puteţi consulta AICI. Un catalog cosmetice în format digitat cu absolut toate produsele Faberlic Româmânia pentru cea mai recentă campanie.

Catalog Faberlic C14
  • Catalog Faberlic C14
5

Catalog Faberlic C14

Catalog Faberlic C14 24 septembrie – 14 octombrie 2018 în format online. După introducerea sistemului cashback Faberlic acesta este primul catalog cu oferte substanţiale. Firma revine pentru România cu o broşură consistentă cu o broşură cu peste 320 de pagini. O ofertă ce prezintă atât celebrele produse cosmetice dar aduce şi produse din gama hainelor şi de încălţăminte. 324 de pagini cu oferte şi promoţii. Totul, sau aproape toate produsele sunt la reducere în această broşură viitoare Faberlic.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!