Catalog Faberlic România 2018 C2

Catalog Faberlic 2018 C2 22 ianuarie – 12 februarie. Catalogul Faberlic pentru Campania 2 pe 2018. Al doilea catalog Faberlic pe anul 2018 aduce produse noi dar şi foarte multe oferte. Daca nu aţi utilizat în campania 1 cupoanele de reducere de 50% mai aveţi ocazia sa le folosiţi în perioada 22 ianuarie – 12 februarie. Produsele din catalogul Faberlic le puteţi comanda din magazinul online. După înscriere şi după ce vă activaţi contul puteţi folosi catalogul pentru a lansa comanda Faberlic.

Catalogul Faberlic 2018 C2 este valabil strict pentru comenzi în perioada 22 ianuarie – 12 februarie. Catalogul gratuit Faberlic îl puteţi primi prin scrisoare recomandată doar după ce vă înscrieţi şi vă activaţi contul Faberlic.

Faberlic ROmania inscriere

Catalog Faberlic 2018 C2

Catalogul viitor Faberlic are 340 de pagini. Un catalog generos în oferte de rpoduse dar şi în promoţii. Catalogul următor Faberlic îl puteţi consulta în fereastra de mai jos. Pentru a da paginile de catalog daţi click pe săgeţile laterale. Catalogul online Faberlic este identic cu cel tipărit. Poate fi utilizat pentru a lansa comanda Faberlic.

Comanda Faberlic o puteţi face cu uşurinţă cu ajutorul catalogului online. Copiaţi codurile produselor apoi le folosiţi în cabinetul personal Faberlic pentru a întocmi comanda. Catalogul Faberlic este valabil ca promoţii doar pe perioada campaniei. Un catalog Faberlic este publicat şi în limba română pentru fiecare campanie.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*