Faberlic România catalog 2018 C1

Primul catalog Faberlic pe 2018. Campania 1 Faberlic începe chiar la 1 ianuarie 2018. Catalogul Faberlic C1 pe 2018 este valabil pentru comenzi în perioada 1-21 ianuarie 2018. Este o broşură surprinzătoare prin ofertele sale. Practic, dacă nu aţi profitat de reducerile din decembrie, discounturile pentru lichidarea de stocuri şi ofertele de început de an vă ajută să recuperaţi. Un catalog „plin de verde şi roşu”, culori ce marchează preţurile speciale, reducerile şi ofertele. Adăugăm la acest catalog posibilitatea de a utiliza la comandarea produselor cuponul Faberlic -50%. Un cupon pe care l-aţi primit în campaniile 18 şi 19 Faberlic pentru orice comandă de minim 79,99 de lei.

Faberlic ROmania inscriere

Pentru multiplul acestei sume primiţi multiple cupoane Faberlic. De exemplu, pentru comanda de 159, 98 lei veţi primi două cupoane. Acest cupon Faberlic vă oferă reducere de 50% pentru produsele cosmetice şi de parfumerie, pentru produsele pentru îngrijirea casei (mai puţin detergenţii de rufe). Reducerea se aplică la preţul de bază al produselor (cu negru în catalog).

Catalog Faberlic C1 2018

Primul catalog Faberlic pe 2018 poate fi consultat în fereastra de mai sus. O broşură online Faberlic. 315 pagini pline de oferte. Puteţi răsfoi paginile de catalog Faberlic dând click pe săgeţile laterale. Puteţi redimensiona catalogul online Faberlic pe tot ecranul.

Produsele Faberlic le puteţi cumpăra doar din magazinul online Faberlic, beneficiind de reducere de 20% pentru toate comenzile de minim 80 de lei. Sau puteţi procura aceste produse de la un consultant Faberlic sau un client favorizat la preţul de catalog (fără reducere). Faberlic este o firmă de vânzări directe şi, din acest motiv, produsele firmei nu se comercializează în magazine.

După ce vă activaţi contul completând formularul de pe acest site veţi primi gratuit, prin scrisoare recomandată, un catalog Faberlic.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*