Benzi depilatoare pentru faţă cu ceară şi Aloe Vera

Benzi depilatoare pentru faţă cu ceară şi aloe vera. Benzi de ceară rece pentru depilarea „mustăţilor” şi a tenului. Numite şi benzi de ceară rece, aceste benzi depilatoare pentru faţă cu ceară şi aloe vera sunt o soluţie naturală şi inovativă pentru a scăpa de părul de pe faţă. Acest produs cosmetice inovativ este produs de Faberlic cu ingrediente naturale. Totul pentru un ten frumos, îngrijit, fără fire de păr deranjante. Pe lângă ceara de albine aceste benzi depilatoare pentru faţă conţin şi ulei de castor (ulei de ricin), ulei de floarea soarelui şi extract de frunze de aloe. Totul din ingrediente naturale susţinute de glicerină. Într-un set sunt 8 perechi de benzi de ceară rece.

Benzile depilatoare pentru faţă cu ceară şi aloe vera pot fi utilizate şi în zona pubiană. Sau, aşa cum scrie producătorul acestor benzi de ceară rece, pentru „zona bikinilor”. Proprietăţile pe care le au ceara naturală şi aloe vera sunt cunoscute. La acestea se adauagă uleiul de castor sau uleiul de ricin. Un ingredient vegetal popular folosit în industria cosmetică. În principal uleiul de ricin ajută la catifelarea pielii. Şi, în cazul acestui produs cosmetic, ajută la eliminarea delicată a firelor de păr nedorite.

Faberlic România înscriere

Benzi depilatoare pentru faţă și zona bikinilor

Benzi cu ceară receUn produs cosmetic nou în oferta magazinului online Faberlic România. Într-o cutie cu benzi depilatoare cu ceară sunt 16 benzi. Mai exact 8 seturi de câte două benzi depilatoare pentru faţă. Codul de articol cu care puteţi găsi acest produs în comanda rapidă este 2287. Preţ benzi depilatoare pentru faţă: 19,89 lei. Practic, fiecare bucată costă 1,20 lei. Dar la acest preţ beneficiaţi de discount de 20%. Pentru reducere este necesar să aveţi o comandă care să totalizeze cel puţin 80 de lei. Şi, bineînţeles, să aveţi un cont activat în magazinul online Faberlic.

Benzi depilatoare cu ceară pentru fața și zona bikini „Delite” îndepărtează părul cu o singură mișcare a mâinii. Totul devine mult mai siplu cu acest produs cosmetic din oferta Faberlic România.

Proprietăţi benzi de ceară rece

 • Conțin extract de Aloe Vera care reduce iritație și calmează pielea, ajută la hidratarea și regenerarea ei.
 • Conţin ceară naturală de albine cu efecte benefice pentru piele.
 • Conţin gelatină, un ingredient natural utilizat pentru cosmeticele de calitate.
 • Uleiul de ricin contribuie la trtarea pielii, la conferirea unui aspect delicat.
 • Sunt moi și delicate.
 • Setul conţine 16 buc (8×2 buc). 

Uleiul de ricin

Uleiul de ricin este cunoscut şi sub denumirea de ulei de castor. Pe lângă faptul că boabele de ricin, cele responsabile cu producerea uleiului, pot fi folosite în alimentaţie, uleiul de ricin este un derivat natural, care, prin proprietăţile sale, este utilizat într-o gamă variată de tratamente cosmetice de înfrumuseţare. Dar şi pentru prevenirea, combaterea sau corectarea variatelor afecţiuni corporale.

Uleiul de ricin este foarte util şi pentru îngrijirea pielii. Nu numai că uleiul ajută la îndepărtarea zonelor negre de sub ochi. Dar va contribui la estomparea ridurilor şi la catifelarea tenului. Acesta are rol şi în îngrijirea şi hidratarea pielii corpului.

Aloe vera

Una dintre cele mai hidratante substanțe pe care le poți folosi pentru ten și corp este aloe vera. Mai mult, acesta redă în timp și elasticitatea pielii, astfel că încetinește și procesul de îmbătrânire.

Aloe vera este folosit în multe tratamente pentru piele, în cazul afecțiunilor precum eczeme, psoriazis și prurit. Dar la fel de bine poate trata ciupiturile de insecte și alte reacții alergice, datorită proprietăților sale anti-alergice. Planta este folosită și în tratamentele anti-acneice, deoarece calmează pielea înroșită și reduce inflamația mult.

Ceara de albine

Ceara de albine este un ingredient universal folosit pentru prepararea de creme bogate și protectoare, balsamuri, rujuri. Conferă consistență și stabilitate.
Ceara de albine este un ingredient natural folosit din vechime în produsele cosmetice, medicinale și pentru prepararea lumânărilor. Fiind un ingredient care conferă pielii emoliență și catifelare, a fost apreciată din cele mai vechi timpuri. Are efect calmant și ajută pielea să-și mențină hidratarea. Are și rol de barieră de protecție, formând un strat fin pe piele.

Ceara de albine conține o serie de principii care rămân active chiar și după prelucrarea termică. Un produs natural ce dă libertate la crearea compozițiilor fără influență asupra culorii sau parfumului rezultat. Ceara de albine este prin urmare, un ingredient util pentru crearea de creme. Cu acest ingredient se fac unguente, alifii și balsamuri cu textură frumoasă, rujuri și alte cosmetice.

Depilarea cu benzi de ceară rece

 • Aplicarea este rapidă şi curată, se pot tăia benzile exact la mărimea care ne trebuie.
 • Nu se smulg toate firele de păr cu durere.
 • Irită foarte puţin sau chiar deloc pielea.
 • Mult mai uşor de aplicat, mai practic decăt ceara caldă.

Benzi depilatoare pentru fata

Benzi depilatoare pentru faţă

Benzi depilatoare pentru față: o soluţie delicată, uşor de aplicat. Iar ingredientele din benzile depilatoare din oferta Faberlic sunt absolut naturale. După îndepărtarea firelor de păr nedorite tenul obţine şi un tratament de întreţinere. Ceara de albine nu doar ajută la îndepărtarea firelor de păr dar tratează în acelaşi timp pielea. Aloe vera, prin proprietăţile sale, calmează efectele depilării. Aloe vera îmbogăţeşte în mod natural epiderma, o întinereşte, o ajută. Benzile depilatoare pentru faţă sunt practice. Nu mai e nevoie sa încălziţi ceara, să o manipulaţi cu grijă. Vă fereşte de accidentele ce pot apărea în timpul depilării cu ceară fierbinte.

Un set de benzi depilatoare pentru faţă de la Faberlic România este ieftin şi conţine un număr necesar de benzi. Utilizate cu atenţie aceste benzi vă pot ajuta o perioada mai mare pentru întreţinere. În plus, atunci când timpul este foarte preţios, benzile depilatoare pentru faţă vă vin în ajutor. Nu doar că sunt practice dar vă scutesc şi de timp. Iar în secolul XXI timpul este foarte preţios.

Benzi depilatoare pentru faţă
 • Benzi depilatoare
5

Benzi depilatoare pentru faţă cu ceară şi aloe vera

Benzile depilatoare pentru faţă cu ceară şi aloe vera pot fi utilizate şi în zona pubiană. Sau, aşa cum scrie producătorul acestor benzi de ceară rece, pentru „zona bikinilor”. Proprietăţile pe care le au ceara naturală şi aloe vera sunt cunoscute. La acestea se adauagă uleiul de castor sau uleiul de ricin.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!