Balsam pentru tălpi Expert Pharma

Balsam pentru tălpi Expert Pharma Faberlic România. Balsam tălpi ce este realizat din ingrediente naturale. Un balsam pentru tălpi „călcâie netede” dins eria cosmeticelor Faberlic Expert Pharma. Produsul cosmetic are proprietăţi deosebite. În primul rând înmoaie şi hidratează pielea uscată. Două repere extrem de importante pentru o astfel de cremă. Prin aceste proprietăți se obţine un rezultat de catifelare. La care se adaugă şi senzaţia de confort produsă de aplicarea acestui balsam pentru tălpi. Dacă doriţi să aveţi călcâie netede aceast balsam pentru tălpi vă ajută. Pentru că are un efect de balsam unic.

Prin ingredientele pe care le conţine acest balsam pentru tălpi reface stratul lipidic în mod natural. După aplicarea balsamului este protejată pielea uscată şi deshidratată. Pentru că indiferent de organism, pielea tălpilor este afectată. Se deshidratează şi se usucă. Acest proces încurajează calusurile, problemele pe zona tălpilor. Nu în ultimul rând, această cremă cosmetică înmoaie zonele aspre şi protejează totodată pielea de crăpături. Acest produs cosmetic poate fi cumpărat la un preţ special dacă vă activaţi contul în magazinul online Faberlic România. Accesaţi formularul de pe acest site, complataţi-l, apoi activaţi-vă contul.

Faberlic România înscriere

Produsele Faberlic pot fi cumpărate din magazinul online cu o reducere de 20%. Acest discount se aplică dacă aveţi o comandă de cel puţin 80 de lei. Activarea contului Faberlic este absolut gratuită şi fără obligaţii.

Balsam pentru tălpi preţ

Balsam pentru tălpi „călcâie netede”

Balsam pentru tălpi FaberlicAcest produs cosmetic face parte din linia Expert Pharma de la Faberlic. Un balsam pentru tălpi cu ingrediente naturale. Un balsam pentru tălpi cu proprietăţi speciale ce ajută pielea tălpilor. Acest produs cosmetic poate fi găsit în comanda rapidă folosind codul de articol 1661. Preţ balsam pentru tălpi: 11,89 lei. La acest preţ de catalog Faberlic beneficiaţi de reducere dacă includeţi produsul cosmetic într-o comandă de minim 80 de lei.

Proprietăți balsam pentru tălpi

Această cremă are proprietăți unice. Este rezultatul cercetărilor realizate în laboratoarele Faberlic din Moscova. O ofertă unică ce este disponibilă în România doar prin intermediul magazinului online Faberlic.

  • Înmoaie și hidratează eficient pielea uscată, oferind o senzație de catifelare și confort.
  • Balsamul reface stratul lipidic natural, protejând pielea uscată și deshidratată.
  • Înmoaie zonele aspre, protejează pielea de crăpături.

Compoziție balsam pentru tălpi

Aqua, Glycerin, Urea, Cyclopentasiloxane, Cetearyl Alcohol, Tribehenin Peg-20 Esters, Lanolin, Polyacrylamide, Perfluorodecalin, C13-C14 Isoparaffin, Poloxamer 188, Triethanolamine, Laureth-7, Diazolidinyl Urea, Sodium Dextran Sulfate, Tocopheryl Acetate, Disodium Edta, Methylparaben, Fragrance, Perfluoropolymethylisopropyl Ether, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Propylparaben.

Utilizare balsam pentru tălpi

  • Aplicați o cantitate mică de balsam pe picioarele curate. Masați balsamul pentru tălpi și lăsați să se usuce timp de 5- 10 min.
  • Pentru efect mai bun, aplicați după baie.
  • Perfect pentru prevenirea crăpăturilor.

Puteţi utiliza acest produs cosmetic de două ori pe săptămână. Este recomandat să vă îngrijiţi pielea tălpilor cu acest balsam de câte ori aveţi ocazia şi mai ales aveţi timp. Este un produs ce poate fi utilizat împreună cu alte cosmetice Faberlic România. Dacă utilizaţi frecvent acest balsam pentru tălpi încercaţi să utilizaţi şi alte produse de la Faberlic din linia de produse pentru îngrijirea picioarelor.

Oferta Faberlic este disponibilă exclusiv prin intermediul magazinului online. Produse cosmetice de callitate pe care le puteţi cumpăra online cu discount de 20%. Pentru a beneficia de această reducere este necesar sa aveţi o comandă de minim 80 de lei. Pentru fiecare comandă făcută la Faberlic România veţi primi un număr de puncte Faberlic. Aceste puncte se reîntorc în cabinetul dv. personal. În campania urmatoare celei în care aţi făcut comanda veţi regăsi aceste puncte Faberlic într-un portofel virtual. Puteţi „cheltui” aceste puncte pentru a cumpăra produse aflate în oferta specială de fidelizare.

Balsam pentru tălpi
  • Balsam pentru tălpi
5

Balsam pentru tălpi

Produsul cosmetic are proprietăţi deosebite. În primul rând înmoaie şi hidratează pielea uscată. Două repere extrem de importante pentru o astfel de cremă. Prin aceste proprietăți se obţine un rezultat de catifelare. La care se adaugă şi senzaţia de confort produsă de aplicarea acestui balsam pentru tălpi.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!