Balsamuri după ras din oferta Faberlic România

Balsam după ras şi cremă-balsam după bărbierit din oferta Faberlic. Gama de cosmetice bărbăteşti Faberlic include produse pentru şi după bărbierit. Balsam după ras cu oxigen, cremă-balsam după bărbierit calmant şi balsam aftershave calmant sunt principalele produse din această gamă. Balsamuri după ras din gamele Celsius, Lancelot, Men şi Vent d’Aventures. Produsele cosmetice Faberlic pot fi cumpărate doar din magazinul online după activarea contului. Toate comenzile cu o valoare totală de cel puţin 80 de lei beneficiază de reducere de 20%. Discountul se aplică la preţurile de catalog ale produselor. ceea ce înseamnă că orice balsam după ras din cele pe care le prezentăm poate fi cumpărat cu 20% reducere dacă produsul este inclus într-o comandă de 80 de lei.

Despre produsele cosmetice inovative Faberlic am mai scris pe acest site. Amintim că toate produsele de îngrijire şi întreţinere se bazează formule inovate li dezvoltate în propriile laboratoare ale firmei din Moscova, Franţa şi Italia. Cosmeticele construite pe baza moleculei de oxigen sunt asimilate şi acceptate cu uşurinţă de piele. Acest tip de cosmetice a fost brevetat şi dezvoltat de Faberlic şi este recunoscut internaţional pentru proprietăţile sale.

Faberlic ROmania inscriere

Îngrijriea tenului după bărbierit

Un ten îngrijit este un ten frumos şi atrăgător, lucru pe care l-au învățat si bărbații. În vremuri când se pune mare preţ pe frumusețe, bărbaţii tratează cu atenţie îngrijirea pielii, mai ales după bărbierit, pentru a evita iritațiile. Alegerea aftershave-ului este foarte importantă. Unul ieftin nu va fi de mare folos dacă nu conține ingrediente naturale care să ajute la repararea țesutului. Ingrediente naturale ce se regăsesc în balsamurile după ras din oferta Faberlic.

După ras pielea are porii deschişi şi devine vulnerabilă. De aceea pentru început a existat loţiunea după bărbierit. Care avea ca rol principal doar sterilizarea micilor răni provocate de lama de ras.

Pielea tenului bărbaţilor trebuie să fie mâi întâi spumată pentru a înmuia firul bărbii. Spuma de ras aplicată pe ten nu se rezumă doar la acţiunea asupra firelor de barbă. Ea hidratează şi tenul, deschizându-i porii. Şi, după această operaţiune, trece lama de bărbierit care taie firele de barbă dar afetează şi pielea. Tocmai de aceea după bărbierit pielea nu trebuie lăsată fără a se aplica o soluţie.

Balsam după bărbierit

Balsam după ras şi loţiune aftershave

Două soluţii diferite pentru acelaşi lucru: îngrijirea tenului după bărbierit. Să aflăm care sunt diferenţele principale între balsam după ras şi loţiune.

Loțiunile aftershave sunt lichide şi conțin alcool, având proprietăți antiseptice. Au rolul principal de a preveni infectarea în cazul unor tăieturi nefericite. În general au un miros puternic, folosirea apei de colonie sau a unui parfum nemaifiind obligatorie. Deseori loţiunea după ras este pentru parfumul puternic, ce conferă un puternic aer bărbătesc. Loţiunea după ras cu un parfum puternic impune asocierea sa cu un parfum în aceeaşi notă.

Balsamurile pentru după ras funcționează pe acelaşi principiu, însă nu conțin alcool. Balsamul după ras este preferat de cei care au pielea uscată, hidratând-o mai bine. Un balsam de ras are un parfum mai fin şi mai discret. Totodată este mai cremos, nu produce usturime, poate conţine şi ingrediente cu efecte de îngrijire şi întreţinere. După utilizarea balsamului după ras pueţi allege cu uşurinţă o apă de parfum, nefiind necesară “asortarea” cu notele de parfum intens.

Balsam după ras Lancelot

Balsam după ras LancelotBalsam după bărbierit din seria de cosmetice bărbăteşti Lancelot. Un balsam după ras pe care îl puteţi găsi în magazinul online Faberlic România cu codul de produs 0535. Preţ balsam după bărbierit 15,89 lei, preţ de catalog Faberlic România. Termen de valabilitate 18 luni de la data fabricaţiei sau 8 luni de la deschidere.

 • Calmează pielea și ameliorează iritarea de după bărbierit.
 • Oferă efect răcoritor și tonifiant, conferind pielii senzația de confort.
 • Asigură hidratarea profundă a pielii, protejând-o de senzația de uscăciune, disconfort și îmbătrânire timpurie.
 • Datorită texturii sale ușoare si non-grase, balsamul se absoarbe repede fără să lase urme pe față.

Balsam după bărbierit calmant

Balsam după ras calmantBalsam aftershave calmant Vent d’Aventures ce elimină înroșirile și iritațiile după bărbierit. Îngrijeşte pielea după bărbierit, calmând-o cu o aromă specifică produselor din seria Vent d’Aventures.

 • Repetă aroma de bază, amplificând-o și făcând-o să dureze mai mult.
 • Se combină bine cu alte produse cosmetice din seria Vent d’Aventures.

Vent d’Aventures: aromă marină cu acord lemnos-condimentat. Notele plăpânde de citrice se îmbină cu acordurile condimentate și briza revigorantă de mare. Vântul răcoritor de călătorii cheamă la noi aventuri și întredeschide nucleul compoziție cu condimente exotice.

Busuiocul, salvia, nucșoara și piperul roşu oferă acuitate emoțiilor și aspect misterios deținătorului aromei. Note ce aparţin speciilor rare și scumpe de lemn – lemnul de agar, gaiac, cedru. Arome întărite de căldura și senzualitatea moscului, ambrei, labdanum. Baza aromei creează o aură de atractivitate hipnotică.

Balsam după bărbierit din seria de produse cosmetice bărbăteşti Vent d’Aventures. Preţ balsam după bărbierit 9,40 lei. Codul de produs cu care puteţi găsi balsamul în magazinul online Faberlic este 0562.

Cremă-balsam după bărbierit Men

Cremă balsam după bărbieritCrema-balsam aftershave „Calmant pentru pielea sensibilă”. Crema îmbină calitățile unui balsam regenerator de piele și ale unei creme calmante. Produsul face parte din gama de cosmetice bărbăteşti Men Faberlic.

 • Calmează pielea instant, ajută la înlăturarea înroșirilor.
 • Extractul de aloe înlătură iritațiile și înmoaie, înlătură exfolierea și mâncărimea.

Crema-balsam după bărbierit are termen de valabilitate de 18 luni de la data fabricării. Cod de articol pentru această cremă-balsam: 0544. Preţ balsam după bărbierit 9,40 lei, preţ de prezentare în catalogul Faberlic România.

Balsam după ras cu oxigen Celsius

Balsam după ras cu oxigenBalsam după ras cu ingrediente bazate pe cunoscuta formulă de O2 brevetată şi perfecţionată de Faberlic. Cosmeticele pe bază de oxigen sunt uşor acceptate de piele şi interacţionează prietenos cu ea. Este atât balsam după bărbierit cât şi cremă hidratantă pentru faţă. Balsamul face parte din gama de cosmetice bărbăteşti Celsius din oferta Faberlic. Produsele acestei linii sunt multifuncționale:

 • Acționează în câteva direcții.
 • Au efect răcoritor.
 • Parfumul energic masculin de menthol îmbunătățește dispoziția și revigorează.

Balsam cu oxigen după bărbierit:

 • 2 în 1: balsam după ras și cremă hidratantă pentru față.
 • Are grijă de pielea iritată.
 • Are efect răcoritor și tonifiant instantaneu.
 • Se absoarbe ușor.
 • Încetinește creșterea firelor de păr.

Balsamul după ras are codul de produs 0526. Preţ balsam cu oxigen după bărbierit Celsius 9,40 lei. Preţul este cel afişat în catalogul Faberlic pentru acest produs. Ceea ce înseamnă că îl puteţi cumpăra cu reducere de 20% dacă îl includeţi într-o comandă de minim 80 de lei.

Balsam după ras
 • Balsam după ras
5

Balsam după ras Faberlic

Balsam după ras şi cremă-balsam după bărbierit din oferta Faberlic România. Balsam după ras cu oxigen, cremă-balsam după bărbierit calmant şi balsam after-shave calmant sunt principalele produse din această gamă. Cosmetice bărbăteşti din magazinul online Faberlic România.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!