Apă de toaletă pentru bărbaţi Pulse de la Faberlic

O apă de toaletă pentru bărbaţi inconfundabilă din gama de cosmetice bărbăteşti Faberlic. Un parfum bărbătesc modern, cu accentul oferit de parfumurile ruseşti cu esenţe de durată. Faberlic propune o gamă diversificată de cosmetice bărbăteşti. Produse de calitate la care aveţi acces şi din România prin intermediul magazinului online. Şi cum, de obicei, produsele cosmetice pentru bărbaţi sunt cumpărate tot de femei, vom prezenta în acest articol apa de toaletă Pulse. Codul acestui parfum bărbătesc în magazinul online Faberlic este 3215. Iar mostra de apă de toaletă Pulse are codul 3462 şi preţul de catalog de 1,59 lei.

Această apă de toaletă pentru bărbaţi face parte din seria parfumurilor Faberlic. Oferta din magazinul online cuprinde peste 6000 de produse. Între acestea şi produse cosmetice bărbăteşti. Puteţi comanda orice apă de parfum pentru bărbaţi după ce vă activaţi contul în magazinul online.

Faberlic ROmania inscriere

Apa de toaletă pentru bărbaţi Pulse de la Faberlic are un miros uşor picant. Iar nota de bază a parfumului este una lemnoasă, bogată. O aromă proaspătă îmbibată cu note de bergamota, frunze de mentă şi de lavandă. Nucleul aromei este dominat de ritmuri picante de chimen, scorţişoară, vanilie şi ciocolată amăruie. Dar peste toate aceste nuanţe de parfum se aşează tonurile de lemn de cedru, santal şi nunanţe senzuale de boabe de tonka.

Cosmetice barbatesti

Articol 3215

Apă de toaletă pentru bărbaţi

  • Note de vârf – bergamota, frunze de mentă, lavandă.
  • Nota de inimă: scorţişoară, chimen, orange-floare, vanilie, ciocolată amaruie.
  • Note de bază: santal, boabe de tonka, cedru, cumarină.

Din pulpa fructului de bergamota se extrage acidul citric, iar din coajă se extrage esenţa de bergamota, din care se fabrica parfumul si care are culoare verde.

Esența de bergamota este recunoscuta pentru proprietățile sale deosebite, atât in medicina, cat si in cosmetica. Bergamota are proprietăți si antibacteriene, iar tincturile obţinute din ea sunt deosebit de eficiente in rezolvarea afecțiunilor tenului sau ale pielii, de la simple iritații, pana la arsuri sau răni.

Cumarina este o substanţă chimică cu aromă asemănătoare vaniliei, şi se găseşte în câteva plante, inclusiv în fasole, levănţică, lemnul dulce, căpşuni, caise, cireşe, scorţişoară şi trifoi dulce. Cumarina este responsabilă pentru mirosul dulce al fânului proaspăt cosit.

apă de toaletă pentru bărbaţiExtras prin distilare din lemnul arborelui de santal. Uleiul esenţial de santal este cu atât mai preţios cu cât specia care creşte în India este pe cale de dispariţie şi probabil vor fi limitate recoltele în timp. Există şi alte specii de lemn de santal în Hawaii sau Australia, dar esenţa acestora diferă şi nu prezintă fineţea lemnului de santal indian.

Uleiul de Santal a fost folosit din timpuri străvechi în ritualuri şi ceremonii religioase, apreciat în meditaţii şi pentru favorizarea stării zen. În medicina tradiţională lemnul de santal a fost utilizat pentru proprietăţile sale antiseptice, cicatrizante, sedative şi hipotensive.

Un ulei esenţial utilizat în parfumerie în special, dar şi în cosmetică şi aromaterapie. Aroma senzuală orientală a lemnului de santal ameliorează anxietatea şi insomnia, favorizează armonia trup şi suflet.

Uleiul de santal este antiseptic şi respirator, echilibrant sub formă de aromaterapie. Un regenerator cutanat şi decongestionant limfatic în compoziţiile aplicate pe corp sub formă de unguente, loţiuni, balsamuri şi uleiuri corporale.

Boabele de Tonka

Din boabele de tonka se produce un extract la care apelează des parfumierii. Pentru o apă de toaletă pentru bărbaţi se utilizează des această aromă. Aroma acestuia este un amestec suav al notelor balsamice, vanilate și migdalate, de tabac, caramel și amaretto. Este potrivit pentru crearea parfumurilor destinate femeilor şi bărbaţilor deopotrivă, și pentru parfumarea unor cosmetice.

Boabele de Tonka sunt de fapt seminţele fructului cules din arborele numit Sarrapia. În sălbăticie acest copac poate creşte până la 30 m înălţime. Arborele  produce între 15-75 kg de fructe pe an. Producţia mondială este împărţită între Venezuela şi Brazilia. Aceste culturi sălbatice contribuie la susţinerea comunităţilor mici, izolate din pădurile amazoniene.

Extractul din boabele de Tonka reprezintă unul dintre ingredientele des folosite pentru a produce apă de toaletă pentru bărbaţi. Face parte din categoria orientală a notelor de parfumerie. Împărtăşeşte caracteristici olfactive comune cu tutunul, ambra, vanilia şi se combină frumos cu o serie de esenţe din cele mai multe categorii.

Lemnul de cedru era utilizat la construirea templelor în Orientul Mijlociu. Uleiul și rășina obținută din lemnul de cedru era folosit de egipteni în procesul de mumificare. Lemnul de cedru era folosit ca ingredient pentru produse cosmetice dar și pentru impregnarea foilor de papirus pentru a le proteja de insecte. Faberlic foloseşte aroma la acestă apă de toaletă pentru bărbaţi.

Esența extrasă și lemnul de cedru originar din Maroc are acțiune benefică asupra sistemului circulator, nervos și respirator. Lemnul de cedru este folosit de asemenea pentru efectul pozitiv asupra spiritului dar și pentru îngrijirea pielii și a părului.

Cosmetice bărbăteşti Faberlic

Faberlic are în magazinul online peste 6.000 de produse cosmetice. Gama de cosmetice bărbăteşti este diversificată, pornind de la cosmetice pentru bărbierit, geluri de duş şi de ras şi până la parfumuri. Printre produsele Faberlic din gama cosmeticelor bărbăteşti se numără şi şampoanele dar şi cosmeticele de întreţinere şi împotriva căderii părului.

Toate aceste produse cosmetice pentru bărbaţi sunt create în laboratoarele Faberlic. Orice apă de toaletă pentru bărbaţi poartă experienţa parfumuierilor fracezi care lucrează pentru Faberlic.

Parfum Faberlic Pulse
  • Parfum Pulse Faberlic
5

Parfum bărbătesc Pulse

Apa de toaletă pentru bărbaţi Pulse de la Faberlic are un miros uşor picant. Iar nota de bază a parfumului este una lemnoasă, bogată. O aromă proaspătă îmbibată cu note de bergamota, frunze de mentă şi de lavandă.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!