Faberlic România: alege cosmeticele pe baza de oxigen

A patra generatie de cosmetice pe baza de oxigen de la Faberlic. Faberlic aduce in Romania cosmeticele pe baza de oxigen. Alegeti unul dintre programele Faberlic cu cosmetice pe baza de oxigen care se potriveste pielii tale. Faberlic are mai multe programe de cosmetice pe baza de oxigen, promovate in noul catalog aniversar. La cei 20 de ani de existenta Faberlic readuce in actualitate principalele sale produse: cosmeticele pe bază de oxigen.

Noile cosmetice pe bază de oxigen de la Faberlic le gasiti in contul online. Dupa inscriere Faberlic si după ce va activati contul aveti acces la aceste oferte. După ce aveţi un cont Faberlic puteti consulta in zona cosmeticelor produsele din gama Oxiology. Produsele cosmetice le puteti consulta si in catalogul Faberlic online de pe site-ul nostru.

Cosmetice oxigen

Faberlic este producătorul cosmeticelor cu oxigen nr. 1 în lume. Produse cosmetice pe bază de dioxid – O2 – cunoscute de mulţi ani. Gama de produse de la Faberlic include creme pentru îngrijirea pielii, corpului, parului, produse cosmetice, parfumuri pentru bărbaţi şi femei.

Oamenii de stiinta rusi au revoluţionat domeniul produselor cosmeticelor cu oxigen. În Laboratoarele Faberlic ei au fost primii din lume care au propus folosirea a perfluorocarbură – compuşi absolut inerti capabile de a dizolva oxigenul – ca un mijloc de a transporta oxigen la nivelul pielii.

Faberlic Romania Cont

Despre cosmeticele cu oxigen

Svetlana Zutkova, doctor în medicină, specialistă în dermatologie, medic, specialist în restaurarea medicală:

Practic cosmetologia (ştiinţa cosmeticii) de peste 15 ani. Sunt onorată să lucrez cu Faberlic. Una dintre firmele cosmetice de frunte din lume. Cosmeticele pe bază de oxigen de la Faberlic sunt unice în acest moment. Aceste produse Faberlic nu au competiţie… Nu au concurenţă nici în Rusia dar nici în intreaga lume.

Faberlic oferă produse cosmetice cu o gamă largă de aplicaţii. Pentru mine, ca medic, este important că produsele Faberlic sunt testate clinic… Şi clienţii sunt informaţi în mod etic despre siguranţa acestor produse [cosmetice pe bază de oxigen].

Faberlic Seria Oxiology

Pe parcusul a 20 de ani, Laboratorul Faberlic a perfecționat această formulă, îmbogățind-o cu noi ingrediente active. 2017 este anul apariției celei de-a patra generație de cosmetice cu oxigen. Descoperiția linia OXIOLOGY™!

Faberlic Romania va şţine la curent în legătură cu produsele comercializate la noi în ţară de această cunoscută firmă. Pentru a afla permanetn informaţii despre Faberlic intraţi pe www.FaberlicRomania.com .

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!