Faberlic Romania afacerea MLM

Afacere Faberlic Romania: informatii utile. Afaceerea MLM Faberlic este deschisa din luna iunie tuturor clientelor si viitorilor consultanti. Faberlic Romania nu ofera doar posibiliatea de a cumpara pruduse de calitate cu reduceri. Faberlic Romania este o afacere online MLM care va poate aduce un venit suplimentar.

Oferta Faberlic Romania este disponibila tuturor celor care isi activeaza contul online. Fabelic Romania ofera avantaje atat clientilor cat si consultantilor. Orice clienta cu cont Faberlic activat beneficiaza de reduceri de minim 20% fata de pretul de catalog. Reducerile Faberlic se acorda doar pentru comenzile lansate din contul Faberlic personal activat.

Activare cont Faberlic

Pentru activare cont Faberlic este necesar in primul rand sa completati formularul de inscriere. Dupa inscriere Faberlic Romania veti primi 2 SMS-uri pe numarul de telefon utilizat la inregistrare.

Primul SMS contine codul (USER) pentru logare pe site-ul www.faberlic.com. Tot in primul SMS veti primi si parola pentru logare. In primul SMS pe care il primiti aveti: userul si parola de inregistrare. In al doilea SMS primiticodul de verificare. Dupa ce va logati in site uitilizati acest cod pentru activarea contului.

Implicarea in afacerea Faberlic nu costa nimic. Afacerea Faberlic este deschisa oricui din Romania. O afacere MLM la cheie la care puteti aplica oricand dupa ce va activati un cont Faberlic. Primul pasa este insa activarea unui cont Faberlic.

Explicatii afacere Faberlic

Faberlic este o afacere MLM deschisa tuturor. Puteti obtine venituri din surse diferite in interiorul cabinetului de consultant Faberlic. Un cont de consultant va asigura accesul in cabinetul personal Faberlic. Un birou virtual unde aveti toate informatiile despre propria afacere MLM. Pe masura ce o sa va dezvoltati afacerea Faberlic veti beneficia de venituri generate din mai multe locuri.

Principala sursa de venit in afacerea Faberlic este discountul de care beneficiati la vanzari directe. Daca va activati contul, veti beneficia de o reducere de 20%-26%. Discountul se aplica la preturile afisate in catalog. Reducerea nu se aplica la promotiile speciale si la produsele gratuite.

Calcul discount Faberlic

Reducerea Faberlic pentru clientii si reprezentantii cu cont activat se calculeaza simplu. Pentru clientii cu cont activat discountul este de 20%. Spre exemplu, daca veti cumpara din catalogul Faberlic produse de 200 lei veti plati doar 160 de lei. La aceasta suma se adauga 12 lei pentru curierul rapid (indiferent de greutatea coletului). Avantajele sunt mai mari pe masura ce valoarea comenzii creste. In plus, la fiecare comanda de un anumit plafon veti castiga ca bonus in urmatoarea comanda produse gratuite.

Punctele realizate prin lansarea de comanda Faberlic se adauga evolutiei carierei consultantului. Si se transforma totodata in puncte din care puteti comanda produse gratuite. Spre exemplu: comandati in valoare de 55 de luncte Faberlic. Aceste puncte va permit sa ajungeti, sa avansati la senior leader.

Dar cele 55 de puncte pot fi utilizate pentru a cumpara din magazinul Faberlic cu puncte. Puteti de aceste puncte sa cumparati – de exemplu – doua sapunuri lichide si un detergent concentrat. Practic aceste produse le primiti gratis in schimbul punctelor.

Daca ajungeti la nivelul de senior leader – de exemplu – veti beneficia de o „reducere de volum” de 12%. Astfel, din toate sumele cheltuite direct sau de reteaua liderului acesta primeste 12% comision. Spre exemplu: daca impreuna cu reteaua proprie pe nivelurile 1+2 cheltuiti in total 3.000 lei veti primi un comision de 360 de lei. Comisionul in bani este separat de produsele gratuite, de reducerea de 26% fata de pretul de catalog, separat de produsele pe puncte.

Faberlic Romania Cont

Inscriere Faberlic

La inscriere Faberlic Romania si dupa ce va activati contul veti avea acces la toate aceste discounturi si oportunitati de castig. Inscrierea Faberlic este gratuita si fara obligatii. La activarea contului prin site-ul nostru veti primi un catalog gratuit Faberlic. Acest catalog gratuit Faberlic este expediat prin Posta Romana si il primiti o singura data, de la mentorul dv, la activarea contului. Apoi, in fiecare comanda Faberlic veti primi un catalog la pret preferential de 1,7 lei.

Comanda minima pentru a beneficia de reducerea de 20% fata de pretul de catalog Faberlic este de 66 lei.

 

Afacere MLM
  • Afacere MLM Faberlic
5

Faberlic afacere MLM

Afacere MLM Faberlic explicatii. Informatii despre afacerea faberlic Romania. Comanda Faberlic, afacere si catalog online. Afla cum primesti catalogul gratuit Faberlic.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!