Faberlic Romania: achitarea comenzii si costuri transport

Sistemul de plata pentru comanda Faberlic Romania este principala intrebare pe care am primit-o. Plata comenzii Faberlic Romania se realizeaza acum cu ajutorul cardului bancar. Este singura optiune de plata pentru comanda Faberlic Romania pentru primele cataloage in limba romana. Dupa ce va logati in contul personal Faberlic urmati pasii pentru lansarea comenzii apoi plata se face cu ajutorul cardului bancar.

Acest articol vine cu unformati despre costurile de distrubuire a comenzii dar si despre modalitatea de plata a comenzii Faberlic in aceasta vara. Sunt informatii la zi care se vor actualiza in viitor. Sunt promisiuni pentru reducerea coosturilor de expeditie dar si pentru implementare sistemului de plata ramburs in aceasta vara.

Urmeaza ca in urmatoarea perioada sa se implementeze sistemul de plata ramburs. Respectiv plata la primirea comenzii. Insa pentru aceasta perioa de inceput in Romania puteti face plata comenzii Faberlic doar cu ajutorul cardului bancar. O perioada estimata pentru immplementarea platii ramburs este dupa 21 iulie.

Plata comenzii Faberlic

Plata comenzii Faberlic Romania se face in doua etape:

1. Incarcarea banilor cu cardul in contul personal Faberlic,
2. Plata comenzii din contul personal.

Dupa ce ati facut plata cu cardul, banii au intrat in contul vostru personal Faberlic. Apoi alegeti plata comenzii si doar atunci comanda dumneavoastra se va achita din contul personal.

Lansarea comenzii Faberlic

Mai sus aveti un tutorial video cu explicatii pas cu pas pentru lansarea comenzii Faberlic Romania. La ultima etapa tineti cont de informatia deja prezentata: incarcati din card banii in contul personal Faberlic si apoi achitati comanda.

Costuri de transport

Pentru a lansa comanda Faberlic Romania aveti doua optiuni: alegeti un punct de livrare sau completati adresa de acasa. In acest moment este doar un punct de ridicare a comenzilor pe Bd. Unirii Nr. 72, in Bucuresti. Cel mai probabil veti alege livrarea acasa, prin curier rapid.

Livrarea prin curier rapid pentru comanda Faberlic la adresa dv. de acasa (sau unde doriti sa primiti comanda) costa 12 lei. Indiferent de greutatea sau simenziunea comenzii, costul de expediere prin cureir rapid este de 12 lei.

Costuri de ambalare

Orice firma percepe costuri de ambalare, manipulare, coletare. Oriflame percepe un cost de ambalare si manipulare cuprins intre 2 si 4 lei, functie de marimea comenzii ca pret si volum.

Faberlic Romania percepe un cost de manipulare si coletare logistica de 2,5% din pretul total al comenzii. Astfel, daca aveti o comanda in valoare de 140 de lei veti plati 3,5 lei.

Costuri totale de expeditie

In total pentru expedierea comenzii Faberlic Romania pana la usa dv. veti avea de achitat aproximativ 14-17 lei. Sunt costuri prezentate deschis, corect si nu sunt costuri ascunse integrate in preturile produselor.

Managementul firmei Faberlic de la Moscova a dat asigurari ca aceste costuri o sa scada treptat pe masura ce Faberlic se va dezvolta in Romania.

2 Comments
 1. Reply
  DRAGOMIR CORNELIA ianuarie 24, 2018 at 5:39 pm

  Doresc un catalog prin posta daca se poate.

  • Reply
   Faberlic ianuarie 25, 2018 at 3:44 pm

   Catalogul gratuit Faberlic în limba română îl primiţi după înscriere urmată de activarea contului. Catalogul este expediat prin poştă de mentorul la care vă activaţi contul. Fără cont activat nu puteţi plasa comenzi. Iar catalogul este trimis tocmai pentru a face comanda Faberlic. Găsiţi formularul de înregistrare aici: https://faberlicromania.com/inscriere-formular/ . După înregistrare veţi primi informaţii pe email şi SMS pentru activarea contului.

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!