Echipa

Echipa FaberlicRomania.com s-a consolidat în câteva săptămâni de la relansarea firmei. Faberlic România este primul site de informare de la noi din ţară pentru această firmă, un website ce aparţine unui senior lider Faberlic. Viitorul MLM Faberlic este în zona online. Iar FaberlicRomania.com s-a adaptat la cerinţele MLM ale Scolului XXI. Intră în echipa noastră şi vei primi tot sprijinul necesar pentru a-ţi dezvolta propria afacere Faberlic în România. Schimbă-ţi destinul: intră în echipa Faberlic România!

Faberlic Romania Cont

Echipa Faberlic România a pornit de la zero, de la revenirea firmei Faberlic în România, în luna iulie. Şi am demonstrat că mediul online este cel potrivit pentru a dezvolta o afacere MLM de nivelul Faberlic în România, pentru a acoperi întreaga ţară şi nu dor o localitate, o comunitate. Afacerea Faberlic noi am dezvoltat-o de la început, de la zero. Am fost alături de Faberlic la revenirea în România chiar din ziua lansării afacerii MLM în Bucureşti, în luna iunie. Şi vă aşteptăm în această echipă pentru a câştiga bani şi experienţă cu una dintre cele mai bune afaceri MLM din România.

Faberlic MLM online

Mediul online şi mai ales Social Media vor domina comerţul care se va muta treptat în zona internetului. Echipa Faberlic România are în prezent sute de clienţi, de coordonatori, de consultanţi. Şi asta s-a întâmplat, s-a petrecut în doar 3 luni. Totul cu dedicaţie şi pasiune, cu dorinţa de dezvoltare. Aşadar se poate!

Combinaţia între out-door, între colaborarea person-to-person şi online reprezintă succesul echipei Faberlic România. Conceptul vetust de MLM door-to-door o să dispară şi va fi posibil, MLM-ul va funcţiona doar cu susţinerea online. Sunt statisticile care o demonstrează, este tendinţa comerţului care se mută treptat în online.

Echipa Faberlic România

Echipa Faberlic România include persoane cu experienţă în MLM-ul clasic dar şi dezvoltatori web. Dar direcţia prioritară pentru dezvoltare a fost prezenţa în mediul online ce vine în susţinerea MLM-ului clasic.

Echipa Faberlic România:

1. Paula

A ajuns lider Faberlic în Campania 13. Are o experienţă de 24 de ani în MLM. Adresa de e-mail unde o puteţi contacta pe Paula: gabrielagoby @ yahoo. com

Linkul de înscriere al Paulei îl găsiţi AICI.

Produsul Faberlic favorit al Paulei este Balsamul cu oxigen. Pe care l-a testat şi observat şi poate spune despre el, cu toată sinceritatea, că face minuni.

2. Tatiana

Este în prezent consultant. Are o experienţă de 5 ani în MLM. Îşi dezvoltă afacerea MLM Faberlic în primul rând în mediul online. Dar este în legătură cu cei din reţeaua ei tot timpul când este nevoie. Adresa de e-mail a Tatianei este: inscrierifaberlic.ro @ gmail.com .

Pagina de web a Tatianei AICI.

Pagina de Facebook a Tatianei AICI.

Pagina de înscriere pentru Tatiana AICI.

Produsele preferate de Tatiana: Detergentii de rufe, de vase… Pentru că sunt produse concentrate şi chiar isi fac treaba.

Faberlic Romania dezvoltare in online

Echipa Faberlic România a pus accent pe dezvoltare în mediul online. Este în prezent echipa Faberlic cu cea mai rapidă dezvoltare. Dacă doreşti să îţi dezvolţi propria afacere Faberlic contactează-ne. Suntem o echipa de succes care te va ajuta să îţi dezvolţi propria aface Faberlic. Alege din echipă persoana cu care doreşti să mergi mai departe. Fie că doreşti să cumperi produse Faberlic cu discount, fie că vrei propria afacere.

Te aşteptăm alături de noi în Echipa Faberlic România!

error: Continut protejat!