Erata catalog in curs

Catalog Faberlic Romania erate la greselile de redactare. Nimeni nu este perfect si catalogul Faberlic Romania contine uneori greseli pentru ca informatia cuprinsa este foarte mare. Catalogul Faberlic va ajunge la 340 de pagini pe editie iar procesul de adaptare si traducere pentru piata din Romania poate avea si greseli. Pe aceasta pagina vom incerca sa va tinem la curent cu greselile de editare, cu codurile gresite sau cu informatiile eronate din catalogul in curs Faberlic. Orice greseala pe care o semnalati va rugam sa o trimiteti utilizand formularul de contact AICI.

Firma Faberlic isi cere scuze pentru aceste probleme care pot aparea pe parcursul editarii cataloagelor cu produse si adaptarii continutului la limba romana si la moneda din Romania.

Erata catalog in curs Faberlic Romania:

În Catalogul Nr.2/2018 sunt unele greșeli de tipar. Vă rugăm să fiți atenți atunci când realizați comanda!

Pag. 23
Este indicat greșit prețul Recipientului pentru scorțișoară: 0,19 lei/ 23,89 lei
Corect: 35,99 lei/ 6,29 lei

Pag. 81

Producerea fondului de ten „Confort absolut” a fost temporar sistată. În timpul apropiat, produsul nu va fi pus în vânzarea.

În cadrul ofertei va participa fondul de ten „Natural Perfection”. Dacă cumpărați produse din catalog, în valoare minimă de 23,89 lei, puteți achiziționa oricare nuanță (6145–6148) la doar 13,49 lei.

 

 

error: Continut protejat!