Erata catalog in curs

Catalog Faberlic Romania erate la greselile de redactare. Nimeni nu este perfect si catalogul Faberlic Romania contine uneori greseli pentru ca informatia cuprinsa este foarte mare. Catalogul Faberlic va ajunge la 340 de pagini pe editie iar procesul de adaptare si traducere pentru piata din Romania poate avea si greseli. Pe aceasta pagina vom incerca sa va tinem la curent cu greselile de editare, cu codurile gresite sau cu informatiile eronate din catalogul in curs Faberlic. Orice greseala pe care o semnalati va rugam sa o trimiteti utilizand formularul de contact AICI.

Firma Faberlic isi cere scuze pentru aceste probleme care pot aparea pe parcursul editarii cataloagelor cu produse si adaptarii continutului la limba romana si la moneda din Romania.

Erata catalog in curs Faberlic Romania:

Greseli de tipar catalog Faberlic 19/2017

 Pag.75

Este indicat greșit prețul ojelor#Candynails- 3,09 lei

Corect:7,09 lei

Pag. 168

Au fost inversate denumirile articolelor 2289 și 2290.

Corect: 2289 „Mentă delicată”, 2290 „Mentă proaspătă”

Pag. 172

Este plasată o imagine mai veche a produsului și nu este indicat corect volumul laptelui pentru corp „Ștrudel cu înghețată” (2248).

Imaginea produsului poate fi vizualizată pe site-ul companiei, volumul tubului  – 100 ml.

Pag.194-197

În catalog este prezentată informații despre vopseaua de păr „Salon Care”. Din motive tehnice, produsul nou nu va fi pus în vânzare.

Pag. 249

Nu este prezentat corect setul de lenjerie „Vera”, pe care îl poartă modelul.

Corect: sutien push-up și slip string.

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!