Faberlic

Creme cu efect de albire şi pentru diminuarea porilor

Creme pentru albirea tenului

Creme cu efect de albire a tenului de la Faberlic disponibile şi în România. Cremele cosmetice cu efect de albire şi pentru diminuarea porilor pot fi cumpărate din magazinul online. Cremele de albire curăţă eficient pielea. Crema pentru reducerea porilor este o alternativă la procedura cu laser. Crema reduce dimensiunea porilor. Faberlic are în seria Expert şi gelul pentru curăţarea porilor. Este un gel ce se aplică pe pielea uscată a feţei ca o procedură alternativă de curăţare. Tot din seria Expert de la Faberlic face parte şi concentratul pentru albirea petelor pigmentare. Concentratul înlătură petele de pigment formate de acumularea excesivă de pigment de melanină în piele. Dacă doriţi să cumpăraţi aceste produse din magazinul online Faberlic România le puteţi găsi cu următoarele coduri de produse: 1058, 1081, 1082, 1163, 1140.

Produsele cosmetice Faberlic pot fi cumpărate din România din magazinul online după înscrierea urmată de activarea contului. Înscrierea este gratuită. După activarea contului Faberlic consultantul la care vă înscrieţi vă trimite un catalog gratuit prin poştă.

Cremă de albire pentru față

Crema de albire curăţă eficient pielea, pistruii şi pigmentul. Crema de albire stimulează regenerarea pielii. Această cremă din serial Expert de la Faberlic conţine componente de origine naturală.

Cremă cu efect de albire instant

Crema cu efect de albire instant сonține pigmeți speciali, micromizați. Aceşti pigmenţi albesc și matifiază pielea pentru întreaga zi, oferă o nuanță naturală.

Cremă pentru diminuarea porilor

Crema pentru reducerea dimensiunii porilor. Este o alternativă la procedura cu laser.

Proprietățile cremei

Utilizarea cremei

Aplicați crema, de două ori pe zi, în zonele cu pori (frunte, nas, bărbie) sau pe întreaga suprafață a pielii feței. Perioadă recomandată de utilizare: nu mai puțin de 30 de zile.

Echilibrul Sebo-Gras și Programul Combinat de Îngrijire a Pielii:

Gel rulant pentru curăţarea porilor

Rolling-gel – este o procedură alternativă de curățare a feței cu produse cosmetice.

Proprietățile gelului

Utilizare gel curăţare pori

Concentrat pentru albirea petelor pigmentare

Seria Expert – este un program alternativ de regenerare a pielii. Produsele cosmetice inovatoare vor rezolva problemele fără ajutorul chirurgiei plastice și fără proceduri de salon! Formulele de preparare și tehnicile de uz casnic, sunt dezvoltate pe baza metodelor de medicină estetică.

Principiul seriei Expert este de a rezolva problemele rapid, eficient, sigur și fiabil, fără complicații, fără efecte secundare și fără a recurge la metode radicale.

Una dintre problemele legate de vârstă sunt petele pigmentate. Formarea lor este cauzată de o acumulare excesivă de pigment de melanină în piele. Rezolvați problema cu concentrat pentru a înlătura petele de pigment.

Proprietățile concentratului

Rezultatul utilizării: petele de pigmentare întunecate devin luminoase, tonul pielii este egalat.

Cercetări clinice:

Studiile au fost efectuate de Infinitec Activos S.L. (Spania), pe celule melanocite umane, pre-tratate. Rezultatele studiilor au arătat că sinteza melaninei este redusă cu 40-50%, comparativ cu proba martor netratată.

Utilizare concentrat pentru albirea petelor pigmentare

Produsele Faberlic din seria Expert şi Expert Pharma pot fi cumpărate din magazinul online. Puteţi consulta oferta completă în catalogul Faberlic disponibil pe acest website.

Produse tratament ten
  • Tratarea tenului Faberlic
5

Creme pentru albire şi eliminare pori

Seria de produse Expert de la Faberlic: creme pentru albirea tenului. Creme pentru reducerea şi eliminarea porilor tenului de la Faberlic. Oferta de produse pentru tratament ten de la Faberlic România.